〒327-0192 栃木県佐野市石塚町2555

▶ 平成29年10月2日 更新 ◀

☆ ネットワークカード ☆

公式 Facebook はこちら!

公式 Twitter はこちら!

▼文化祭・体育祭顕桜祭2017

▲本校への編入学についてはこちら▲

市民講座「佐野学

▲あなたとともに 100万人の仲間とともに

キングエドワード6世スクール(イギリス)

Radio Berry 76.4FM

Mercy's Corner

Mercy's ROOM >> 記事詳細

2017/08/09

The 37th International High School English Speech Contest

| by:Web管理
Hello everyone!

Yesterday Nanako Yokota represented our class on Japan's national English speech contest, the 37th International High School English Contest. The contest was held in Iwate. It was Nanako's first time on the Shinkansen so she was very excited about it. Her whole family went with her. They are very proud of her.

The hotel has very beautiful surroundings.

afternoon rehearsal

The next day...

The title of her speech was "The Power of a 100 yen".
                           Her speech was 4:50 and she performed beautifully.
                           70% was for the content
                           15% was for performance
                           15% was for her speech and attitude

After the speech contest we has lunch and a mini UN activity. We represented India.

The award ceremony, and Nanako won second place!

The other winners and judges.

Mr. Ogura was there to watch and congratulate her.

CONGRATULATIONS NANAKO!!!!
14:04 | 投票する | 投票数(2)