▼入学試験・編入学のお問合せはコチラ

公式 Facebook はこちら!

公式 Twitter はこちら!

▲130年の輝きと共に未来を創る

キングエドワード6世スクール(イギリス)

Mercy's Corner

Mercy's ROOM >> 記事詳細

2018/06/08

2018 International Speech Contest

| by:Web管理
Hello everyone!

On June 5th Kalana Attanayaka Watanabe participated in the International speech contest in Utsunomiya. This year the contest has 17 contestants and Kalana was the 4th student to speak. All the students did a great job. Kalana came in first place!! He is the only boy to at the contest to win a prize. He did such a fantastic job. We are all very proud of his performance. His speech topic is "My View of Happiness". His speech is about his view of happiness and his experience in Sri Lanka. Our senior school, Sano Nihon Daigaku Senior High School, also participated in the contest. Yumeha Asahi came in second place with her essay title, "Our Small Voice, Big Differences". She talked about the "Me Too" movement and her experience with it in Japan.

Winner!                                  Senior and Junior High Schools
                                                      All the winners

12:31 | 投票する | 投票数(3)