令和3年4月1日リニューアルサイトオープン 随時移行していきます。

修学支援制度のご案内

こちらをご覧ください。
R2各種修学支援制度のご案内.pdf

Mercy's Corner

Mercy's ROOM >> 記事詳細

2016/08/03

【国際交流】SLICE Program

| by:Web管理
Hello everyone!

From August 1st - August 3rd, our school welcomed 8 Harvard University students from the United States. 40 of our students got the opportunity to interact and practice their English with the Harvard students. The program focused on the student's communication skills. It also showed them how to think critically, and it exposed them to different ideas and perspectives. All under the guideline of the Harvard students; Yinka, Andrew, Camilla, Francisco, Jacqueline, Joseph, William, and Jasmine.

I think at the end of the program, the students learned a lot. They were given many tools on how to improve their communication and critical thinking. The students definitely left with more knowledge then going in.

Day 1

The welcome seminar

Introducing all the Harvard students

The Harvard students interacting with the out students

Small group discussions: All the students were divided into small groups. This gave them the opportunity to talk to their assigned Harvard student.

Lunch time

Each Harvard student gave a seminar about their interest.

Day 2
Lots of critical thinking and brainstorming on their presentation for day 3.

Waking everyone up in the morning

Ideas for their presentation

Writing ideas

Day 3
The last day of SLICE. This was an important day because all the students had to present their work. They wrote about what interests them the most. They did an amazing job writing and presenting.

Presentation room 1

Presentation room 2

Presentation room 3

Goodbye Harvard students! The students had a blast!!
15:23 | 投票する | 投票数(4)